Creche

Hoe jong je ook bent, je bent welkom in de kerk! Tijdens de dienst kun je lekker komen spelen in ’t Honk en vriendjes en vriendinnetjes maken. Als je 2,5 jaar bent vind je het misschien wel leuk om mee te doen met het peuter bijbeluur: samen zingen, luisteren en kijken naar een verhaal en samen kleur of knutselen. Voor het laatste lied halen je ouders je weer op en ga je mee naar de kerk. Zo ben je er elke zondag bij als we de zegen krijgen.

Zondagsschool

Zit je op de basisschool en vind je sommige dingen in de kerk nog moeilijk te begrijpen? Kom dan naar de zondagsschool! Daar leren we uit de Bijbel, we zingen en we bidden samen. Met je eigen leeftijdsgenootjes is het niet te makkelijk en niet te moeilijk, maar precies goed voor jou! We beginnen samen in de kerk en gaan na het bidden naar onze eigen ruimte.

Cathechese

Hartelijk welkom op de catechisatie als je tussen de 12 en 16 jaar bent! Catechisatie is om de twee weken op dinsdag en woensdag van 18.45 tot 19.45 uur. Met de methode “Follow Me” helpen we je om Jezus te volgen en te groeien in geloof. We zingen een lied, bidden, lezen uit de Bijbel, er is een video en we doen met elkaar opdrachten. Daarna drinken we wat met elkaar.

Time for Teens

Ha leuke tiener! Zit je op de middelbare school en ben je tussen de 12 en 16 jaar, dan is er Time for Teens! Een te gekke club. Om de twee weken komen we bij elkaar in ’t Honk. We doen leuke activiteiten als karten of jumpsquare en we lezen uit de Bijbel, bidden met elkaar en praten over serieuze thema’s die de tieners zelf inbrengen.

Kerkdienst

Het is goed om met je eigen leeftijdsgenoten op je eigen niveau te leren wat er in de Bijbel staat. Maar elke zondag willen we ook met elkaar ontdekken wie Jezus is en God samen prijzen. Dat doen we in de kerkdienst en jij hoort daar ook bij! Vaak is er een moment speciaal voor de kinderen en jongeren, waarin als iets over de preek wordt uitgelegd. Als je tijdens de dienst niet naar een eigen programma gaat, is er voor jou een werkblad om je te helpen actief mee te doen tijdens de preek. En als je iets niet begrijpt kan je het altijd aan je ouders vragen.