’t Honk beschikt over twee zalen die op zondag in gebruik zijn als crèche, zondagsschool, onze jeugdclub Neria en de  Molukse Noodgemeente Geredja Protestan Maluku di Belanda Jemaat Maarssen houdt zijn zondagse diensten aldaar.

Het Honk is te huur van maandag tot en met zaterdagmorgen voor feesten en overige activiteiten o.a. verenigingen van eigenaren.

Gezien de stijgende energieprijzen, waar wij helaas ook niet aan ontkomen, zijn wij genoodzaakt om een energietoeslag van € 5,00 per uur in rekening te brengen.

Maximale capaciteit van de grote zaal is 49 personen.

De huurprijs voor de grote zaal bedraagt voor feesten en partijen 28 euro per uur + een extra energietoeslag van € 5,00 zijnde een totaal van € 32,50 per uur en eenmalig 27,50 euro servicekosten, zijnde keukengebruik en toebehoren.

Grote en kleine zaal voor feesten en partijen: huurprijs 45,00 euro per uur + een extra energietoeslag van € 5,00 per uur zijnde een totaal van € 50,00 per uur en eenmalig 45,00 euro servicekosten.

De huurprijs van de grote zaal voor overige activiteiten:

De huurprijs van de grote zaal voor overige activiteiten bedraagt 25,00 euro per uur + een extra energietoeslag van € 5,00 per uur zijnde een totaal van € 30,00 per uur zonder servicekosten minimale huurperiode bedraagt altijd per dagdeel 2 uur.

De huurprijs van de kleine zaal voor overige activiteiten (met gezamenlijke keukengebruik) bedraagt 20,00 euro per uur + een extra energietoeslag van € 5,00 zijnde een totaal van € 25,00 per uur zonder servicekosten. Ook hier geldt de minimale huurperiode van 2 uur per dagdeel

De huurprijs van de grote en kleine zaal tezamen bedraagt 40,00 euro per uur + een extra energietoeslag van € 5,00 zijnde een totaal van € 45,00 per uur zonder servicekosten. Ook hier geldt de minimale huurperiode van 2 uur per dagdeel

Voor de mogelijkheden van huur kunt u contact opnemen met:
Dhr. Albert Mensink.

Gaarne alle zaal reserveringen via onderstaand e-mailadres.

e-mail: honkmaarssen@gmail.com