Ichthus Contactdag 2019

Op zaterdag 6 juli staat de jaarlijkse contactdag op het programma. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Thema

Ontmoeting op inhoud doen we rond het thema ‘Geloof in beeld’. Weten wij van elkaar hoe we invulling geven aan het geloof? Hoe wij soms in kleine dingen iets van God en iets van Zijn kerk laten zien om ons heen? Gemeenteleden delen hun verhalen en inspireren ons om geloof zichtbaar te laten zijn.

Programma

14.00: Inloop met koffie/thee + Heel Ichthus Bakt – Seizoen 3
14.30: Aan de slag met het thema: zingen, luisteren, verhalen delen
16.00: Workshops (creatief, culinair, sport, muziek)
17.30: Barbeque
19.00: Einde

Workshops

‘Goude oude’ workshops
Haken, spekkietoren, en sport

‘Stoere’ workshops
Houtbranden en bier proeven

Creatieve workshops
O.a. schilderen op canvas, handletteren

Thema ‘Geloof in beeld’ workshops
Op een creatieve manier aan de slag met de Bijbel. De workshops hebben als uitgangspunt dat onze hersenen woorden op een andere manier verwerken dan beelden.
‘Biblejournaling’ – een tekst of een verhaal in de bijbel creatief vormgeven door middel van schrijven, tekenen, schilderen, handletteren en plakken.

‘Bijbel in Beeld’ – woorden uit de Bijbel beelden fotograferen. Zo komen Bijbelteksten op een nieuwe manier binnen en ontdekken we nieuwe betekenissen in oude teksten. Lijkt het je leuk om aan deze workshop mee te doen? Neem dan een camera (of mobiel) mee. Ook zonder camera kun je overigens prima meedoen. Daarnaast willen we je vragen één Bijbeltekst mee te nemen, die jij mooi of belangrijk vindt.

Heel Ichthus bakt?! – Seizoen 3

Wat een geweldige hoeveelheid taarten, cakes, cupcakes is er de afgelopen 2 jaar gebakken. Doe je ook weer mee? Wie weet ga jij dit jaar wel met de trofee naar huis.

We hopen op veel deelnemers. Ook als je niet de ambitie hebt om “Ichthus star-baker” te worden :-), worden baksels zeer op prijs gesteld. Met iets lekkers erbij wordt koffiedrinken nog gezelliger!

Locatie

Op slechts 20 minuten rijden met de auto, midden in de bossen, ligt “De Wittenberg” in Zeist. Een prachtige locatie met veel buiten- en binnenruimte, een gezellige eetzaal, volledig uitgeruste keuken en een gezellige sfeer. We hopen natuurlijk op zon, maar ook regen is dit jaar geen probleem.
Adres De Wittenberg: Krakelingweg 10, 3707 HV Zeist

Reacties zijn gesloten.