Woonruimte gezocht

Voor het nieuwe schooljaar ben ik -Noortje Koebrugge- toegelaten op het MBO Nimeto in Utrecht. Aangezien wij als gezin in België wonen, is het de bedoeling dat ik ga verhuizen naar Nederland. Om alle veranderingen wat soepel te laten verlopen, zouden mijn ouders -en ook ikzelf- graag zien dat ik het 1e jaar niet alleen ga wonen. We denken aan een gezin of iemand die ruimte over heeft volgens een soort kost- en inwoningsconcept. De woonruimte mag ook buiten Utrecht liggen, zolang de afstand naar Nimeto goed te overbruggen is met de fiets of het openbaar vervoer.

Nu zal ik mij eerst even voorstellen:

In september hoop ik 20 jaar te worden. Wij zijn een Nederlands gezin met 8 personen, waarvan 2 broers al in Nederland wonen en werken. Zelf ben ik wel in België geboren.

In Antwerpen heb ik nu het secundair onderwijs afgerond; richting grafische vormgeving.

Verder ben ik dol op illustreren en boeken lezen. Ook wandelen in de natuur doe ik graag. Prachtig hoe God de natuur zo mooi gemaakt heeft. Ik kan er tot rust komen en met God praten over alles wat mij bezighoudt. In 2019 heb ik in de CGK van Deurne (Antwerpen)belijdenis van het geloof afgelegd. Wat een bijzonder moment.

Doeg!

 

U kunt reageren op:

Tel.nr. 0032 4 89767522         Email: noortje_koebrugge@outlook.com

0032 3 2540352                       harryenmeinsje.koebrugge@outlook.com    (ouders)

0032477943328           (GSM moeder)

Reacties zijn gesloten.