Week van gebed voor eenheid van 16 t/m 23 januari

In de week van 16 t/m 23 januari zal wereldwijd “de week van gebed voor eenheid” worden gehouden. Ook in Stichtse Vecht zullen we hieraan invulling geven. Alle kerkelijke gemeenten in Maarssen/ Tienhoven ondersteunen dit wereldwijde initiatief. Dit jaar is het thema “Licht in het duister” vanuit Mattheüs 2: 1-12 aangeleverd door broeders en zusters uit het Midden-Oosten. Een prachtig thema dat ook in deze week verder uitgewerkt zal worden. We zijn erg blij dat er met groot enthousiasme gereageerd is om hier invulling aan te geven. Onderstaand treft u het schema voor deze week aan met betrekking tot de gebedsavonden t.w.:

  • Maandagavond – inleider Hans de Kruijff (Heilig Hart gemeente)
  • Dinsdagavond – inleider Eddy de Kruif (Ichthus-gemeente)
  • Woensdagavond – inleider Elly van Vulpen (Protestantse-gemeente Tienhoven)
  • Donderdagavond – inleider Roland Berensen (De Hoeksteen-gemeente)
  • Vrijdagavond – inleider Corine Groenendijk (Ontmoetingskerk)
  • Zaterdagavond – inleider Gerda van Setten (Ark-gemeente)

Op donderdagavond zal er separaat aan de avond een gebedswandeling zijn. Deze zal om 19:15 vertrekken vanaf de Hoeksteen (Diependaalsedijk). Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we mogelijk moeten splitsen. We willen dan op voor Maarssen belangrijke punten (b.v. kerkgebouwen, scholen, gemeentelijke instellingen, verzorgingstehuis, winkelstraat, etc.) voor onze dorpsgenoten bidden.

De gebedsavonden zullen online (via zoom) plaatsvinden. Klik hier om deel te nemen. Of zoom meeting ID: 882 1617 6240 en passcode gebed.

U kunt ook de gebedsdienst van deze avond online  meeluisteren via de kerkomroep of met beeld volgen via het YouTube-kanaal van de Ichthus-gemeente.

Van harte hiervoor uitgenodigd. Wilt u nog graag wat informatie ontvangen dan kunt u contact opnemen middels het contactadres op deze website.

We zien met elkaar enorm uit naar deze bijzondere week.

Reacties zijn gesloten.