Online collecte voor ZOA vluchtelingenzorg

Ook dit jaar kan de huis-aan-huis collecte voor ZOA geen doorgang vinden. Collectanten gaan in de week van 29 maart tot en met 3 april dus niet met de collectebus langs de deuren. Als gevolg daarvan komt de hulp die ZOA kan bieden aan slachtoffers van oorlogen en rampen onder druk te staan. Om dit te voorkomen zal de collecte volledig online plaatsvinden.

Hulp ter plekke
Een nieuw triest record van 79,5 miljoen mensen is gedwongen op de vlucht voor oorlog en conflict. De helft van de totale bevolking van Jemen staat aan de rand van een zware hongersnood. Na 10 jaar oorlog is in Syriƫ de nood torenhoog. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben dringend hulp nodig. Huis-aan-huis collecteren is in deze tijd geen optie. Maar tegelijk willen we er zijn voor mensen die door een oorlog of een natuurramp alles zijn kwijtraakt!

Scan om aan ZOA te doneren

Steun uw naasten in nood!
U kunt op verschillende manieren doneren. Doneer aan ZOA in mijn persoonlijke online collectebus digicollect.zoa.nl/anke-sillars of in de online collectebus van de gemeente Maarssen digicollect.zoa.nl/maarssen-gemeente.

Laten we samen van de online collecte een succes maken, zodat ZOA door kan gaan met haar werk onder de meest kwetsbare mensen op deze wereld!

Namens de vluchtelingen heel hartelijk dank!
Anke Sillars

Reacties zijn gesloten.